marți, 14 octombrie 2008

Ganduri

- Scriu pentru mine, pentru ca imi place, scriu pentru ca voi cititi, scriu pentru ca nu ma dezic de la ceea ce sunt eu...nici cand sunt fericita, nici cand sunt trista, nici cand urasc, nici cand iubesc, scriu pentru ca mi-e mult mai usor sa ma redescopar atunci cand ma simt pierduta in prapastiile propriei minti.
- Ma scot din rational lucrurile spuse pe jumatate, si revenirile cu zeci de anexe la frazele initiale, imi provoaca dureri de cap comportamentele puerile in contexte nepotrivite si imi pare foarte, foarte rau ca nu m-am educat sa am rabdare in astfel de situatii.
- Uneori ma simt vinovata, chiar daca nu sunt eu cea care a gresit si ma afecteaza atat de mult dezamagirile din partea altora...
- Un coleg imi spunea odata sa nu mai analizez atat de mult tot ceea ce ma inconjoara, ca nu o sa schimb eu lumea. Nu vreau sa schimb lumea, vreau doar sa simt viata asa cum imi place mie si sa fiu eu, indiferent de cati sunt aceia care judeca si de asprimea judecatii lor.

3 comentarii:

Anonim spunea...

peste multa vreem, cand vei citi ce ai scris aici vei reflecta asupra vietii tale, o sa vezi daca au aparul sau nu schimbari, cum era si cum va fi.
Ti-am mai spus, te apreciez pt curajul de a scrie, e lucru mare sa iti lasi gandurile undeva unde sa le vada si alti oameni. Poate unii merita sa citeasca, poate altii nu, poate unii o fac din curiozitate, poate altii din plictiseala, sau poate pe unii chiar ii intereseaza ce e acolo, in SCRISUL tau.
Sa ai spor si sa citim cat mai multe de la tine.
FLORINA

Anonim spunea...

eu zic ca sa ramai cum esti si sa ii lasi pe altii sa te aprecieze pentru ce esti, nu pentru ceea ce vor ei sa fii. esti total diferita si ar fi o pierdere daca te-ai schimba!

victoria-valentina alexe spunea...

care "eu" esti, mai exact!?