duminică, 12 octombrie 2008

Intamplare

Toamna trecuta, daca voiai sa fii trendy, trebuia sa ai botine...spre iarna daca nu aveai botine deja nu existai...Hmm, cum sa nu exist, ce mare greutate...ma duc sa-mi iau botine, ca oricum imi plac mult.

Dupa lungi cautari am gasit o pereche care mi se aseza bine pe picior (botinele astea sunt croite dupa o "forma clasica" de picior si daca ai piciorul si mic si subtire e cam aiurea), era si un model mai deosebit care chiar mi-a placut, deci le iau. Problema era ca eu probasem nr. 37, si imi trebuia un 36. Vanzatoarea a zis ca are si 36, doar trebuie sa astept putin sa aduca din spate.../:)
Am asteptat vreo 15 min, dar cand am vazut-o ca in sfarsit apare si are si botine in mana nu a mai contat. Le incalt pe cele nou aduse, se potriveau mai bine ca cele dinainte, am platit si am plecat.

Cand am ajuns acasa am vrut sa fac unpic parada modei, sa ma mandresc cu noua achizitie, dar am simtit ca ma deranja ceva la degete. Am scos cizmulita din picior si....am descoperit de ce intarziase vanzatoare atat de mult...Ea decupase niste material gros ca niste talpici, si il pusese inauntru ca sa dea impresia ca e un numar mai mic, iar eu extaziata cum eram ca imi gasisem pe placul meu, m-am lasat usor pacalita.

Le-am incaltat de 2 ori, dar cu sosetele groase (nu de lana, nu va ganditi) si doar de dragul artei.

Anul acesta am fost mai norocoasa...Mi-am luat niste botine mult prea tari, comode, super design si imi vin perfect. :D

Un comentariu:

Anonim spunea...

bine ca ti-ai gasit, eu am alergat azi peste tot si nu am gasit nimic sa-mi faca cu ochiul. Mai astept, sper sa am noroc.
Florina