miercuri, 11 februarie 2009

Shht,VREAU LINISTE!!!

M-am gandit toata ziua...de ce e atat de greu sa obtii un lucru absolut normal si aparent simplu de realizat!?A innebunit lupul, sau am innebunit eu!?Se transforma lumea si am ramas in urma cu actualizarile, sau asa a fost intotdeauna, iar eu nu am observat!?
Credeam ca toleranta este cea mai buna modalitate de a trai in pace cu tine insuti si cu cel de langa tine, dar nu...cu unii oameni efectiv nu se poate trai, oricata rabdare si bunavointa ai avea. Ma refer la acei oameni care din exces de bunatate si respect fata de tine, renunta la a-ti lua iubitul, chiar daca acesta i-ar cadea la picioare in orice moment. Si de remarcat este faptul ca iti aminteste acest lucru de cate ori are ocazia, cu precizarea ca esti infantila daca te superi.Pai, stii ceva!?Nu ma supar, ba mai mult, ma bufneste un ras sarcastic ascultandu-ti prelegerea.
E mare, mare lucru sa ai langa tine oameni care se bucura cu adevarat atunci cand iti este bine, fiindca majoritatea se lasa coplesita de efectul uimirii si usor, usor invidia si regretele sunt singurele sentimente care le ghideaza cuvintele si actiunile.
Spun un NU hotarat acestor oameni, fara remuscari si cale de intoarcere.

9 comentarii:

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Adauga si de la mine un NU le fel de hotarit, alaturi de un zimbet blind si ingaduitor. Acei oamnei atita pot, draga mea. E limita lor, atita pot ei, pur si simplu. Nu zic ca nu ma mai enerveaza si pe mine, din cind in cind - dar nu-i mai invinovatesc demult. Si asta mi-a adus multa pace. :)

Anonim spunea...

corect e "oricata rabdare AI avea"...cheers

victoria-valentina alexe spunea...

ok, ms...dar puteai sa te semnezi dc ai un simt de observatie asa dezvoltat.

Loredana spunea...

FAINA POSTARE!
se vede ca esti foarte tanara! si spun asta in sensul cel mai bun si frumos al cuvantului!
leapsa este numele unui joc de copii de pe vremea noastra, a semi-dinozaurilor, un fel de-a prinselea. atunci cand te prindea cel care te prindea iti spunea leapsa si tu trebuia sa te duci la alticeva si sa i-o dai mai departe.
in lumea blogarilor, leapsa s-a incetatenit nu ca o pedeapsa ci mai degraba ca un joc ]n care intri doar de dragul jocului si al jucatorilor.
leapsa poate avea diferite teme, sa spui ce iti place si ce nu, de ce ti-ai facut blog sau nu, chestii din astea...
leapsa asta pe care ti-o dau si eu tie daca tot vrei sa te joci e cu 7 lucruri adevarate despre tine amestecate cu 7 lucruri false. tu le scrii pe blogul tau, iar cine are curaj se lanseaza sa te ghiceasca pe tine omul adevarat in spatele cuvintelor.
bafta!

Anonim spunea...

Zambesc subtil... Predispozitia catre NU-uri hotarate duce la construirea de delicte imaginare. Nihilismul, sub orice forma ajunge, mai devreme sau mai tarziu... un fetis de conjunctura.

victoria-valentina alexe spunea...

ce treaba are nihilismul!?nu crezi ca exagerezi!?nu am atacat pe nimeni, sau nimic si nu mi-a exprimat disperarea fata de ceva.e doar o intamplare care generalizeaza putin atitudinea mea fata de acea intamplare si acei oameni.

Z.e spunea...

Iti inteleg "nu'ul" si sunt de acord

eliana spunea...

as mai vrea sa mai fiu la varsta aceea si sa mai am astfel de griji...doamne cat imi mai doresc asta...acum am altele,foarte serioase si severe!eu spun NU hotarat nesimtirii,intolerantei,tipatului degeaba,jignirilor gratuite...toate astea la locul de munca,unde mi-e groaza sa mai merg din cauza asta

Anonim spunea...

Imi e shi mie tare dor de o farama de liniste...sa te lasi invaluit sa-ti poti auzi gandurile.... Cateodata nici macar nu stiu daca mai pot gandi cu atata incrancenare in jur. Vad numai fete plouate ,capete ghemuite ca si cand toata apasarea din lume s-ar aduna in si pe capetele lor.
Treubuie sa reinvatam linistea, sa reinvatam sa traim...orice lucru se invata insa invatarea de a oferi liniste...este cel mai greu lucru