duminică, 14 noiembrie 2010

The New Me :)

Mi-am amintit ca aveam un blog, ca imi placea foarte mult, ca lumea il citea, multi m-au cunoscut prin intermediul acestui blog, iar eu ma redescopeream de fiecare data cand aveam nevoie sa fiu doar eu cu mine.
Ce am facut pana acum!?O gramada de lucruri. De ce nu am mai scris!? Pentru ca nu am mai cautat in mine acea stare care ma facea sa scriu.Ce o sa fac de acum in colo?!O sa incerc sa devin mai activa.
Si acum...Buna, sunt tot eu, doar ca am un alt nume, tot cu acelasi iubit, doar ca acum imi este si sot, cu cativa oameni nou cunoscuti, printre care cei speciali sunt nasii nostrii care pentru noi sunt mult mai mult decat ne-am fi imaginat vreodata la niste nasi, iar micutul Andrei e un scump, mai ales ca o place pe fina in mod deosebit :D.
Am avut un an plin de alegeri care mi-au schimbat viata radical, si oricat m-as fi gandit ce sa aleg, mi-am dat seama ca doar timpul imi va demonstra daca am luat-o pe drumul cel mai bun sau nu. Oricum, cred cu tarie in ideea ca pentru a face ceva important in viata, de care sa fii mandru mai tarziu, trebuie sa alegi, nu sa lasi destinul sa te duca unde vrea.
To be continued...

8 comentarii:

simona spunea...

fina poate chiar destinul te impinge sa faci o anumita alegere, important este ca atunci cand avem doua drumuri in fata si nu stim pe care dintre ele sa inaintam , majoritatea alege drumul cel drept si fara obstacole, insa voi ati avut puterea sa renuntati la tot ce aveati aici, familie, prieteni, locuri de munca si sa plecati in speranta unui trai mai bun, deci ati ales drumul serpuit si trebuie sa recunosc ca va admir pentru puterea voastra de a o lua de la capat. probabil si tineretea isi spune cuvantul. oricum alegerea voastra ne-a pus si pe noi pe ganduri si am facut o radiografie a vietii noastre si ne-am dat seama ca nu suntem foarte multumiti de ceea ce avem (si e normal pentru ca nu cred ca e cineva care se multumeste cu ceea ce are, intotdeauna vrei mai mult), dar pentru noi e prea tarziu sa o luam de la capat, iar andrei ne impiedica sa riscam, toate alegerile noastre trebuie sa fie sigure. te pup finuta mea

Marius spunea...

Te pricepi la scris :)

Anonim spunea...

mm...intodeauna cu capusorul sus!!place de tine tari di tot!!ci ti pup!!!:D:*:*:*:*

gabriela verisoara spunea...

eu am fost mai devreme cu anonim...:d

valer simion cosma spunea...

banal, verbiaj fără substanţă.

Masaj erotic Sibiuw spunea...

un blog interesant felictari am citit cateva postari cu multa placere

nicu spunea...

bravo! sunt foarte fericit pentru tine! sper si eu sa-mis cimb viata mea de molie care joaca non stop cote pariuri sportive in cev amult mai productiv- sa am o familie care sa creada in mine...

peter spunea...

Tare articolul!!! Astept pe urmatoarele.!