joi, 21 mai 2009

Recapitulare

Nu imi place sa ma repet, dar vad ca este necesar. Acesta este un blog personal, implicit se gasesc lucruri subiective, dar atata timp cat nu fac propagande, instigari, nu vad de ce nu ma pot simti libera scriind despre absolut ce doresc respectand doar propiile-mi limite.
Drept urmare: cei care gasesc blogul meu fara rost, sau nu le place, sau se simt ofensati de ceea ce gasesc aici, sa nu-l citeasca. Dar daca va aflati in una dintre cele 3 categorii sus mentionate si totusi cititi posturile si doriti sa aduceti critici, sau sfaturi, ele vor fi luate in seama doar daca sunt puternic argumentate intr-un mod demn.
Acestea fiind spuse, sper ca de data asta m-am facut inteleasa, si pana data viitoare... have a good life!!!!

10 comentarii:

emptysoul ♥ spunea...

bine gandit......

Anonim spunea...

Exista femei impunatoare!
Hehe:P
Uite ca despre asa nu am scris....
Bravo!

Unknown spunea...

nu stiu dc nu se mai adauga vizualizari si eu am de cateva saptamani 6100 si nu s'a mai schimbat..probabil e o problema la blogspot....

multumesc de vizita si de apreciare...
si blogul tau e fain am mai intrat pe aici:)..

Unknown spunea...

scrii frumos..
astept sa treaca luna sa vad daca te tii de promisiune;))...
eu cand mi'am facut blog l'am facut pentru ca am vrut sa vad ce fel e:))..scriam doar cand eram suparat prostii,debitari ca si acum de altfel:))..
doar ca acum postez zilnic..
nu acord prea mult timp blogului juma de ora pe zi cam asa:)..
citeam undeva pe blogul unei tipe care spunea k 8 ore pe zi se ocupa de blog?
si am intrebat'o nu are prieteni iubit nimic de sta toata ziua la pc si nu a raspuns nici macar nu mi'a publicat commentul:))..
e fain sa scrii uneori te mai descarci insa nu e bn sa scrii doar de dragul de a scriie si de a avea posturi multe..:)
cineva mi'a spus pe blog acum ceva timp ca daca aveam si talent la scris era cel mai tare blog:)))

Unknown spunea...

ma bucur ca iti place cum scriu:D...
succes la examene,restante si licenta:)

Unknown spunea...

nu te agita... nui lua in seama... intotdeauna vor fii niste unii... lasai sa se marginalizeze incet incet... blogul iti apartine in intregritatea lui tie... in fine ce este in el... restul apartine Google... ceea ce teas ruga s anu faci este sa nu dai nume si fara detali neimportante dar care ar face referie la ceva sau cineva... daca respecti asta nu vor fi probleme... daca nai facut asa bravo.. este prima vizita pe blogul tau... nu zic ca ai facut asa tiam dat un sfat pentru viitor.... si daca nu te superi.... imaginea de la titlu nu este cea mai inspirata idee.... culorile sunt prea puternice decat tema in sine a blogului.... sper sa nu mio iei in nume de rau

Aleahim spunea...

Pai,impune'te!:) Bravo!>:D<
Uite ceva de genul am patit si eo numai ca pe un cont tampit.Am inceput sa scriu acolo tot asa la jurnal,ce vroiam,cum ma taia pe mine capul,doar ca sa se bage in seama o tipa cu niste argumente super stupide,mai ales ca nu stia de ce scrisesem eo alea acolo.Pe deasupra tipa se credea tare importanta nene,ca s'a bagat in seama.In fine eo i'am tot zis ce am avut,insa am observat ca ii era rusine sa posteze ceea ce ii spusesem eo,pt ca oricum aveam dreptate.:)):)) God!Cata prostime! La urma urmei,fiecare e liber sa'si faca blog,sau diferite conturi,si sa posteze ce vrea,cum vrea,cand vrea.Deci chestiile ca unu/a vrea sa se bage in seama cu un subiect super banal si mai ales sa comenteze asa doar de dragul de a comenta,mi se pare un mare Shit!:D Ca suna mai bine decat in romana.:D Si eo urasc astfel de persoane,pt ca fac chestia asta sa se simta importante.
In plus tu ai un blog super misto,iar mie imi place.:)
>:D< Tine'te tare!Si multa bafta.:)

victoria-valentina alexe spunea...

ms mult de sustinere.credeam ca numai eu am parte de bagareti in seama fara rost.ma bucur ca iti place blogul meu (postez mai rar ca am licenta in scurt timp, dar problema e ca eu nu pot intra pe blogul tau ca zice ca nu sunt invitata, sau asa ceva.

ivory spunea...

Draga, capuse din astea se gasesc din belsug pe internet, si se hranesc, culmea, cu atentia pe care le-o dai. Ignora pe cei ce vor sa te supere si ai sa vezi ca dispar de la sine.

NimicNormal spunea...

am trecut un pic in graba cu privirea peste postarile tale si mi-au placut:)
cat despre postarea asta, ignorantza e cea mai buna solutie. O persoana care te invidiaza nu te va felicita niciodata, va cauta tot timpul ceva ca sa te critice. Dar probabil ca acele persoane nu sunt in stare sa alcatuiasca macar o fraza cap-coada corect. deci:-j
eu pe blogul meu mi-am permis sa bat apropo la anumite persoane, insa fara sa dau nume. te astept sa treci si pe la mine cu o parere si promit ca te mai vizitez:*