vineri, 24 aprilie 2009

Sufoca-ma, te rog!!!

Nu pot sa inteleg, si nu as dori vreodata sa am nenorocul de a intalni un om cu sentimente si dorinte incerte, care intr-o relatie are nevoie de foarte mult spatiu pentru el, care este prins in 'n' activitati la care eu nu pot participa.
Cred ca numai un suflet egoist nu poate darui atat cat primeste, iar zicala "Daca nu te iubesc atat cat iti doresti, nu inseamna ca nu te iubesc din toata inima mea", este pentru oamenii slabi, care se multumesc cu o bucatica dintr-un suflet mult prea "indragostit" de sine.
Vreau sa ma sufoci, pentru ca imi place sa simt ca ma iubesti...mereu, imi place sa stiu ca ai nevoie de mine, asa cum eu am nevoie de tine, ador cand esti intelegator, atent, dulce si abia astept sa ne implinim toate visele, usor, usor, dar impreuna.

3 comentarii:

florina spunea...

Nu te temi de clipa cand o sa te deranjeze "atentia" lui, cand nu o sa mai poti suporta sa il ajuti, sa ii faci toate mofturile. Mi-a fost dat sa vad asta, in ultima perioada, un cuplu care la incepu parea perfect, acum nu se mai suporta. E trist, dar se intampla. Mi-e teama sa nu ajung ca ei si citind ce ai scris, realizez ca sunt undeva la mijloc. Totusi, cred ca nu are importanta cat dureaza fiecare etapa, ci cum o traiesti.

Tony spunea...

frumoasa dorinta :)

emptysoul ♥ spunea...

fiecare isi va da raspunsul pe care are curajul sa si-l dea....dar....intr-un final, fecare va sti cu siguranta ca exista undeva...cineva, langa care si ultimul sarut va fi la fel de intens ca primul.... pup :D