vineri, 14 noiembrie 2008

Inca visez

Cand eram mica imi placea sa privesc in departare pana cand gaseam un punct in care cerul se unea cu pamantul. In momentul acela eram sigura ca daca mama si tata mi-ar da voie as putea ajunge acolo...si nu speram sa gasesc ceva deosebit, era doar dorinta si siguranta ca pot fi acolo, ca locul acela exista.

Si acum visez, insa altfel, specific varstei, cica...insa mi-e dor de inocenta din visele copilaresti, de naivitatea care reprezenta realul la acel moment, de increderea pe care o aveam in mine si in oameni, de sperantele vesnic vii, chiar daca papusa de la mos craciun nu era cea pe care o doream, ci una fara talie si cu un par scurt pe care nu puteam sa i-l coafez si chiar daca sora mea primise o superba barbie.

Ciudat, pornirea a fost foarte buna pentru o viata linistita, fara prea multa agitatie, dar nu stiu cum si de ce am ajuns un analist profund de situatii, oameni, gesturi, nu stiu cum am ajuns sa imi doresc sa iubesc rational, nu stiu de ce consider "texte", toate cuvintele frumoase.

Oricum este bine. Am un nou catelus de plus cu care dorm, e putin aiurea ca unul doarme pe fotoliu, ca nu am incapea 4 intr-un pat :D, am o noua prietena, care le cam intrece pe cele de pana acum (nu vorbesc de kramik si gabi :*:*:*), e cam nebuna ea, ma cam agreseaza fizic, dar tot o iubesc.

7 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

o viata linistita, prieteni buni, ce-ti mai doresti?

victoria-valentina alexe spunea...

pai imi doresc multe, dar cred ca dc am prieteni buni totul e mult mai usor si mai frumos.

Anonim spunea...

Cu amintirile si visele ramenem. Multumeste-i celui de Sus ca ai prieteni si incearca sa visezi in continuare, te face sa vezi viata altfel.

Anonim spunea...

asa deci??p noi ne dai la o parte??hmm...ink alergi sa ajungi unde ecrul se uneste cu pamantul..:))tu visai la asta ,dar u visam sa fiu cu actrori din telenovele=))))valeuuuuu:)):)):)):*:*:*:*:*:*:

Unknown spunea...

pff ce viata buna duc unii singura grija e k nu mai incape un catelus de plush in pat;))...glm :D frumos blog:P

Anonim spunea...

nu este nimeni care uita ca trebuie sa isi faca viata mai buna..dar putin reusesc:|
......hmmm si nu stiu dc ai scris comm asa nervoasa k eu am glumit la faza cu catelusu:(...

Anonim spunea...

hmm suntem o tara emo:))))....toti sutem tristi,suparati uitam sa ne mai bucuram de viata..